Hoe fijn zou het zijn als jij voor jouw deur een mobiele espressobar hebt staan waar je een hele dag gebruik van kunt maken? Vergeet de slappe koffie uit de automaat die zelfs met suiker en met poedermelk nog steeds niet lekker te noemen is. In plaats van naar de kantine loop jij naar de voordeur en haal jij een vers gemaakte espresso, zodat jij daarna weer voor de volle 100% aan de slag kunt met je werkzaamheden. Barista inhuren Rotterdam? Lees alle info in deze blog.

Een mobiele espressobar: meer dan alleen espresso

Dol op koffie maar is een klein kopje espresso echt te sterk voor jou? Geen enkel probleem. Je kunt een barista huren met een mobiele espressobar en toch een andere koffievariant bestellen. Een heerlijke cappuccino met vers opgeklopt melkschuim bijvoorbeeld. Daar kan een senseo apparaat echt niet tegenop.

De barista van Coffee on Wheels is een expert als het gaat om koffie. Hij weet je er alles over te vertellen en maakt elke kop koffie vanuit een ongekende passie. Dat proef je. Met een mobiele espressobar voor je deur is de kans klein dat je na je eerste ervaring niet meer terug zou willen.

Beschikbaar op elke locatie

De mobiele espressobar van Coffee on Wheels rijdt eenvoudig naar jouw locatie. Woon jij in het hoge noorden of werk je in het uiterste puntje van Limburg? Je kunt onze barista’s huren voor elke locatie in Nederland. Sterker nog, ook buiten Nederland komen wij graag langs om een onvergetelijke indruk te maken met onze mobiele espressobar.

Naast de overheerlijke koffie die de barista aan jou en al je collega’s en gasten serveert, is de mobiele espressobar ook een geweldige blikvanger op elk evenement. Bovendien is de mobiele espressobar zowel binnen als buiten inzetbaar. Ontzettend leuk voor elke beurs die georganiseerd wordt en voor alle festivals die in 2021 hopelijk weer volop gevierd zullen worden.

Iedere regio zijn eigen specialist

Coffee on Wheels werkt samen met verschillende barista’s die elk een expert zijn als het gaat om koffie. Meer informatie over deze geweldige experts is uiteraard te vinden op onze website. Toch kan het voorkomen dat je een groot evenement organiseert, waarbij één barista op locatie gewoon niet genoeg is. Dan is het natuurlijk geen enkel probleem voor onze experts om met meerdere tegelijk langs te komen en zo al jouw gasten en bezoekers optimaal te kunnen bedienen. Dat is één van de vele voordelen van een mobiele espressobar.

Wij denken graag met je mee

Lijkt het jouw geweldig om een barista te huren en een mobiele espressobar in te zetten, maar zie je nog niet helemaal goed voor je hoe dit in de praktijk eruit zal zien, dan denken wij graag met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om al je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Er kan vaak meer dan je denkt. Samen met jou kiezen wij de juiste expert en maken we afspraken over de locatie waar wij onze mobiele koffiebar zullen opzetten. Natuurlijk ben je zelf van harte welkom om op deze bijzondere dag zelf het eerste kopje koffie te komen proeven, zodat jij je daarna op de andere zaken kunt regelen. Vol van vertrouwen dat het met de koffie wel goed komt.